vochtproblemen gent

Hoe vochtig mag een binnenmuur zijn?

Het beheren van vochtniveaus in uw huis kan u helpen de levensduur van uw huis te verlengen. Overmatig vocht kan de structuur van het huis beschadigen en leiden tot schadelijke schimmel- en schimmelgroei. Uw huis droog houden is de eerste stap om uw gezin gezond en veilig te houden. Hier zijn enkele tips om uw huis droog en ongedierte-vrij te houden.

Het snel drogen van waterhoudende artikelen vergt veel energie. Dit kan echter worden bespaard als het vochtgehalte wordt gecontroleerd. De volgende waterhoudende producten zijn te vinden: papier, hout, gomkarton, granen, voeding en gipskarton. De productie van papier is het meest energie-intensieve materiaal. Het goede nieuws is dat er veel opties zijn om de hoeveelheid vocht en energie die wordt verbruikt te verminderen om deze materialen te beheren. Ventilatoren, die te vinden zijn in badkamers en keukens, verhogen de luchtstroom en minimaliseren de kans op schimmelgroei. In kruipruimtes en kelders kan een kunststof dampscherm worden gebruikt om vocht te verminderen.

Het is belangrijk om een ​​gezond binnenklimaat te behouden door de luchtvochtigheid tussen de 30-50 procent te houden. De vochtigheidsgraad mag deze limiet niet overschrijden om te voorkomen dat schimmels, huisstofmijt en andere schadelijke stoffen uw huis binnendringen. Er zijn veel bronnen die overtollig vocht in uw huis kunnen veroorzaken. Deze omvatten vaatwassers, stoom die uit de douches komt of zelfs ontsnapt uit de drogers. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede ventilatie om schimmelvorming in uw huis te voorkomen.

vochtproblemen gent

gevelbescherming gent

vochtbestrijding gent

Relevance

gent
vocht
woning
vakman
prijs
prijzen
water
schimmel
gevel
impregneren
verf
muur
optrekkend vocht
meter
opstijgend vocht
luchtvochtigheid
plaatsen
grondwater
ventilatie
kies
oplossingen
folie
condens
kiezen
vlaamse
ventileren
ventilatie
tarieven
isoleren
sociale netwerken
expertise
vochtdoorslag
factuur
gevelreiniging
vochtigheidsgraad
airco
verven
vocht
muur
schimmelvorming
luchtontvochtiger
luchtwegen
spouwmuur
condens
expert
opties